Dick Ibo Taxateur o.g. Amsterdam

Werkwijze

Dick Ibo Taxateur o.g. houdt zich dagelijks bezig met taxaties van onroerend goed in Amsterdam, Amstelveen en Diemen. Het betreft taxaties in een breed scala van vastgoed zoals appartementen, eengezinswoningen, garages en complex taxaties ten behoeve van uitponding.

Bij online aanvraag taxatie opdracht:

  • Na ontvangst van uw aanvraag, ontvangt u van ons binnen 24 uur een bevestiging met de mededeling, wanneer de opname plaats gaat vinden.
  • "de taxateur hanteert tijdens een opname van het onroerend goed de norm voor het vaststellen van oppervlakten: de NEN 2580. Het hanteren van één uniforme meetwijze levert als voordeel op dat taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden"
  • Alle bevindingen worden vastgelegd in een taxatierapport, volgens een uniform taxatiemodel: het VBO model 2002 taxatierapport.
  • Binnen 4 werkdagen na opname van het getaxeerde ontvangt de opdrachtgever 2 originele taxatierapporten met kleuren foto en onze courtagenota.

 

 

Vraag nu een Taxatie aan!

Bij Dick Ibo Taxateur o.g. is het mogelijk om een online taxatie aan te vragen. Onze taxatierapporten worden door de geldverstrekkende instellingen erkend. Ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) erkent onze taxaties.

Vanaf €325

excl. BTW en verschotten.

Bekijk hier onze tarieven